https://www.high-endrolex.com/15

28N. Jornada reivindicativa per a un ensenyament de qualitat - Escola Mata de Jonc
Facebook   Twitter

28 novembre 2012

28N. Jornada reivindicativa per a un ensenyament de qualitat

28 de novembre, Circulars, Equip, Esdeveniments, Infantil, Pares i mares, Primària, Secundària

Benvolguts pares i mares,

Aquesta setmana ens ha arribat informació de la convocatòria que la Plataforma Crida i la Fapa han presentat als centres públics. Es tracta d’una proposta reivindicativa que consisteix a tancar-se als centres educatius en acabar la jornada escolar. Tot i que les reivindicacions de l’escola pública no són del tot coincidents amb les nostres, consideram que hem de fer pinya en la defensa de la qualitat de l’ensenyament. A més, pensam que la nostra comunitat educativa -treballadors, pares i alumnes- precisa conèixer les conseqüències dels canvis que preveu la Conselleria d’Educació (decret d’aprenentatge integrat de llengües, llei reguladora de la convivència escolar i de l’autoritat del professorat, LOMCE...). Aquesta és una bona ocasió per parlar de tot plegat.

Per aquest motiu, avui matí, els treballadors del centre hem decidir adherir-nos a la proposta i us convidam a tots a participar-hi. Així, a les 17h del proper dimecres dia 28 i en acabar les activitats extraescolars, tothom que vulgui podrà romandre al centre on hi haurà programades tota una sèrie d’activitats reivindicatives que conclouran a les 22h, hora en que les portes de l’escola es tancaran fins l’endemà. Tots els nins hauran de venir acompanyats per un adult que se n’haurà de fer responsable d’ell en tot moment. Els alumnes d’ESO, que vulguin venir tots sols, hauran de dur signada l’autorització adjunta sense la qual no podran accedir al centre. Encara que puguin venir pel seu compte, ens agradaria molt poder comptar amb la presència dels pares que teniu els fills més grans. Podeu fer extensiva la convidada a tots els familiars, amics, coneguts, antics alumnes...

Donat que passarem unes hores a l’escola i en algun moment hi haurà rusca, pensau a dur alguna cosa per menjar i beure, cadascú el seu pa amb butxaca o el que li faci més ganes.

Pensau que, quants més serem millor!

Atentament, Els treballadors de Mata de Jonc

PDF - 199.3 kB
jornada reivindicativa

Darreres
notícies

Sortida Castell de Bellver 1r cicle de primària. Curs 2023-2024
20 maig 2024
Circulars, Primària, Sortides

Campament Colònia de Sant Jordi 4t de primària. Curs 2023-2024
16 maig 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

Sortida S’Olivaret 3 anys. Curs 2023-2024
15 maig 2024
Circulars, Infantil, Pares i mares, Sortides

A l’aigua amb piragua. Curs 2023-2024
15 maig 2024
Circulars, Pares i mares, Primària, Sortides

https://www.high-endrolex.com/15

https://www.high-endrolex.com/15